torstai 15. joulukuuta 2011

15. joulukuuta

Aamuvuoron jälkeen olen ollut ihan naatti. Pitkä työputki ja joulunkiire vaatii veronsa. Jaksoin sentään käydä vesijumpassa, mutta muuten annoin itselleni luvan vain löhötä.

Paketoin kivoja pikkupaketteja!Viltti-operaatio on edelleen kesken. Tavoitteena on ollut, että viltti olisi jouluna valmis. Nyt alan olla jo loppusuoralla. Palojen yhteenliittäminen on vaan vähän hidasta puuhaa. Mutta kyllä se siitä vielä valmistuu :)Olen yrittänyt myös miettiä, mitä kaikkea joulupöytään kuuluu. Kertokaa nyt hyvät ystävät!! Mitä teidän joulupöytään kuuluu? Pelkään, että unohdan jonkin hyvin oleellista. Tarkoitus on käydä alkuviikosta jo ruokakaupassa ja välttää jouluruuhkat. Eli listaa tässä jo väkertelen.

Aamulla taas aikaisin töihin. Eli ehkä hörppään taas glögiä ja painun nukkumaan.
Hyvät yöt ja voikaa hyvin!

4 kommenttia:

 1. kinkkua, lämminsavulohta, lanttu-ja porkkanalaatikkoa, rosollia, meillä myös paria muuta salaattia, karjalanpiirakoita, kraavia... siinä muutamia ainakin =)
  -Ansku-

  VastaaPoista
 2. meillä rosolli "tiputetaan" pois, kun sitä ei kukaan kaipaa. Tilalle punajuurisalaatti, siitä tykkää kaikki. Punajuurilaatikko oli tosi hyvää vimme vuonna. Munavoita piirakoille. Karjalanpaisti. Jälkkärinkin korvaan tänä vuonna joillakin herkullisilla konvehdeilla. Meillä sattuneesta syystä yksinkertaistetaan kaikki tänä vuonna ja luulen et se saattaa olla onnistunu päätös. :) T:Helinä

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea teidän joulupöydistä :) Oikeastaan rosolli onkin ihan turhanpäiväinen, eihän sitä kukaan syö. Ehkä ostan tilalle Italiansalaattia. Karjalanpaisti kuuluis jouluun, mutta osaako siitä tehdä yhtä hyvää kun äiti tekee.
  No onneks mulla on vielä muutama päivä pohtia jouluruokia. :)

  VastaaPoista