keskiviikko 14. joulukuuta 2011

14. joulukuuta

Alkuviikko on ollut meillä pelkkää iltavuoroa. Silloin saa ainakin nukkua kunnolla. Viime yönä nukuin täydellisen sikeästi ja heräsin vasta 9.19. Makailin pitkään sängyssä ja olin vaan.

Arkiaamuina aamupalalla saa lukea kirjaa (ja minä blogeja). Joka aamu kaurapuuroa ja ruisleipää. Siitä on uuden päivän alku tehty.Meillä joulukoristeet laitetaan vasta ehkä aatonaattona, mutta Aarikan tonttu ja tuohipukki pääsevät aina jo etukäteen esille. Tykkään näistä kovasti.Tänään olin töissä 13-19. Itseasiassa aika huono vuoro. Aamulla kun nukuttaa pitkään ei saa mitään aikaiseksi ja ilta menee niin äkkiä.

Kerkesin kuitenkin ennen töihin lähtöä tekaisemaan evääksi täytettyjä lettuja. Nopeaa ja helppoa pikaruokaa. Paistaa ja maustaa jauhelihan oman maun mukaan. Lisää jauheliha ja paprika kaupan lettujen sisälle kera ketsupin. Kieräytä ympäri, juustoraastetta päälle ja siinä se. Maukasta on takuuvarmasti.
Suurin himoni tai oikeastaan ehkä Juustosnacksien jälkeen toiseksi suurin himoni on Julia-karkit. Niitä saa vain kerran vuodessa. Ostan rasian heti jo marraskuussa kaappiin odottamaan (etten vain jää ilman). Se pitäisi aukaista vasta jouluna, mutta tänä vuonna tein poikkeuksen. Ja arvatkaa oliko hyvää :)Tässäpä tämä ilta on vierähtänyt bloggaillessa, joululahjojen etsintää netissä ja iltapalan syömistä samalla. Seuraavaksi lämpimään iltasuihkuun ja olen valmis untenmaille.

Enää 10 yötä jouluun. Nautitaan tästä ajasta :)

1 kommentti:

  1. Aamukahvi, joululaulut, kynttilät ja arkiaamun rauha! Ei ihanampaa joulun odotusta!!!

    -lille

    VastaaPoista