sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viikonloput herkkuruokia

Pyhät on vietetty ja mahat on voineet ainakin hyvin. Aloitimme viikonlopun ihanalla Halloumijuusto-salaatilla. Tosi simppeli, hyvin ruokaisa ja maukas vaihtoehto. Perussalaatti (kurkkua, paprikaa, oliiviöljyä, mustapippuria, suolaa) ja siihen paistaa pannulla viipaloitua juustoa. Ripaus oreganoa päälle ja se on siinä.



Pyhäinpäivän aloitimme aamukirkossa, jossa sytytettiin kynttilät vuoden aikana kuolleille. Kaunis tapa seurakunnalta ja herkkä oli tilaisuus. Sukuloitiin koko päivä paikasta toiseen. Saatiimpa sitä sitten suoraan saman aamun siikafilettä mukaan ja oli niin maukasta. Perunaa, kermaviilikastiketta, vihanneksia ja fileet paistettiin voi&oliiviöljyssä pannulla. Täydellistä.




Kivaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti