tiistai 1. marraskuuta 2011

Sitka


Olen viime aikoina käynyt jos jonkinlaisessa työhaastattelussa ja aina ne kyselevät mikä minusta tulee isona (oman käsitykseni mukaan olen jo iso) tai mikä haluaisin olla 5 vuoden päästä?
Tänään sain vastauksen siihen. Katsoin elokuvan Odottamaton ehdotus, jonka tapahtumat sijoittuvat Alaskaan, Sitkan pikkukylään. Oi, tuonne minä haluan. Enkä vain lomalle, vaan voisin vaikka muuttaa sinne. Kuulostaa varmaan uskomattomalta, mutta kun ehdotin miehelleni että muutetaanko Alaskaan pitämään lammasfarmia, niin vastaus oli myöntävä.

Joo-o..nämä on taas näitä haaveita. Mutta olisiko mikään ihanampaa kuin pieni kylä, jossa jokainen tuntee toisensa, auttavat toisiaan, riittävät palvelut ovat lähellä, voisi kulkea kumisaappaissa päivästä toiseen, luonto ja meri olisivat lähellä, voisi tehdä sellaista mistä oikeasti tykkään..

5 kommenttia:

 1. osui ja upposi!
  kuulostaa niin kivalta. oisko mikään sen mukavampaa? ei.
  paljon rakkautta ja onnellisuutta,
  iloa, elämää tässä hetkessä.
  ilman kiirettä.
  siinä on minusta onnellisen elämän eväät. loistavat uraputket ja suureelliset tulevaisuudensuunnitelmat, ne vaan tuntuu niin turhalta kaiken sen Aidon, todellisen elämän rinnalla.. (vaikka opiskelenkin alaa, jossa 95% pyrkii uraohjuksiksi tekemään rahaa, mut sehän ei tarkoita, että musta tulisi sellainen :D).
  elämä on parasta, kun koskaan ei tulevasta tiedä :)

  VastaaPoista
 2. Elina: Pohdiskelin tekstiä kirjoittaessani, että millaisenkohan vastaanoton kirjoitukseni saa. Moni ajattelee, että no huhhuh..hulluko tuo on. Jep :) Mutta olen 100 % samaa mieltä mitä tossa kirjoitat. Nuo ovat juuri ne onnellisen elämän avaimet. Ehkä meissä on jotain samaa erakkoluonnetta ;)

  VastaaPoista
 3. ehkä meissä on :) mä ainakin tunnistan itsessäni erakon, ja joku kun kuuli sen, ihmetteli että sinäkö, no hoh? mutta kyllä vaan. ihmisessä kun voi vaikuttaa samanaikaisesti monia eri puolia.. :D

  VastaaPoista
 4. oiskohan se sittenkään kivaa jos kaikki tuntis toisensa... mut haaveilu on kivaa ja pitää mielen virkeenä! :D t,Helli

  VastaaPoista
 5. Helli: Niinpä.. ehkä se ei oiskaan niin hienoo kun kaikki olis tuttuja :) Jep, haaveet pitää mielen virkeänä :D

  VastaaPoista