torstai 17. marraskuuta 2011

Dipatut steariinitähdet

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen päivä. Kävimme pyöräilemässä meren rantaa pitkin. Joukko joutsenia oli lähdössä etelänlämpöön, käpytikka istui oksalla, luonto oli kauneimmillaan. Ja niin täynnä elämää, että näkyi jos jonkinlaista karvaturria.

Tässäpä eilisestä kuvia. Kurssilla tehtiin tällä kertaa steariinitähtiä. Niitä lapsuuden paperitähtiä tehtiin (ja oli muuten älyttömän vaikeaa saada leikattua kivoja kuvioita). Sitten tähdet dipattiin sulaan steariiniin, jolloin niistä tulee vähän läpinäkyviä ja saavat kiiltoa pintaan. Tosi nättejä. Laitan nämä jouluna makuuhuoneen ikkunaan niin näyttävät kivoilta.
Jäi aikaa, niin tein vielä muutaman tontun kuusen alle :)
Seuraavaksi kotihommien ja siivouksen pariin niin on mukava aloitella viikonloppua.

ps. sain tänään sähköpostiin seuraavan viestin:

Valitse mekko ja viemiset.
Tee rintakoru.
Toivu tohinasta glögillä ja piparilla.
Nauti tunnelmasta.

Lauantaina 19.11. Marimekoissa pikkujouluillaan ja julistetaan joulunodotus virallisesti alkaneeksi!

Marin pikkujoulua vietetään Espoon, Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Lahden, Lempäälän, Rovaniemen, Tampereen, Turun, Vaasan ja Vantaan Marimekko-myymälöissä.

2 kommenttia:

  1. on kauniita nuo tähdet, vois ittekkin tehdä jos osais.. viikon päästä pääsen koristelee joulukotia, ei jaksais odottaa :)t,Heppinä

    VastaaPoista
  2. Heppinä: Nuo tähdet kasteltiin (2-3 krt) kattilaan, jossa oli sulaa steariinia n. 1 kg:n verran. Että silleen aika simppeli juttu.
    Ihanaa kun pääsette uuteen kotiin. Laitahan sitten kuvia heti näytille :)

    VastaaPoista