tiistai 4. lokakuuta 2011

Jonain päivinä ei vain jaksa tai ei jaksaisi tehdä mitään. Osaako silti olla tekemättä mitään? Empä tiedä. Eilen illalla tein ennätyksen ja olin uimassa lähes puoltoista tuntia. Ensin henkilökohtaista uinnin opetusta ja siihen päälle vielä vesijumppa. Oli muuten ensimmäinen vesijumppani ja se oli oikeastaan aika hauskaa. Ohjaajan mukaan jo puoli tuntia vesijumppaa kuluttaa saman verran kuin 1 km uinti. No toivottavasti siinä hötkyessä ja hytkyessä kaloreita paloi :)

Tänään aloitimme päivän aamuisella sulkapallotreenillä. Huh oli aika kova vastus joka juoksutti tyttöä kentällä :) Perunamuusin jämästä väkersin perunavelliä ja sen jälkeen maittoikin sitten mehevät päiväunet. Ihmettelin vetelää ja väsynyttä olotilaani ja kuumemittari näytti lukemaa 34,6 astetta. Joten ehkä otan tämän päivän vaan levon kannalta. Jospa vaikka lukisi pinoksi kertyneet lukemattomat lehdet.

Tässä kuvaa olohuoneen sohvasta, jonka vihdoin eilen saimme. Simppelin yksinkertainen ja ajaton (Askosta).

Raitatyynyt Marimekko ja kudotut itseni tekemät. Taulu a´la Stiina.

Tuoli kirppislöytö (suunnittelijaa ei ole löytynyt googlettamalla, joten jos joku tietää niin saapi kertoa)
Kirjahylly Sisustusliike Casasta Vaasasta.

2 kommenttia:

  1. Hej, itselläni taitaapi olla tuo samainen tuoli, ja se on muistaakseni Askosta, ihan parusmallistoa. :) Sinulla se on ihanasti esillä!

    VastaaPoista
  2. Anne: Kiitos :) En tiennytkään, että keinutuolin on Askon mallistoa. Tämä on kyllä yksi parhaista keinutuoleista. Kauan kaivattu löytö.

    VastaaPoista