perjantai 14. lokakuuta 2011

Intialainen kanakastike

Haaveiletko pääseväsi Intiaan tai vaikka intialaiseen ravintolaan? Kotonakin onnistuu luomaan samaisen makoisan tunnelman ja maun oheisella reseptillä. Tervetuloa makumatkalle Intiaan!


4 annosta
1 paketti (430 g) broilerin ohutleikkeitä
1 rkl öljyä
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
pala tuoretta inkivääriä
2 tl juustokuminaa
1 tl kurkumaa
0,25 tl punaista chilirouhetta
1 prk (200 g) paseerattua tomaattia
1 dl turkkilaista jogurttia
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria


Nosta broilerileikkeet huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen valmistamista. Leikkaa broilerileikkeet kuutioiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pannulle inkivääri ja mausteet. Kääntele sekaisin.

Lisää pannulle broilerikuutiot ja ruskista kevyesti. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, jogurtti ja mausteet. Anna kastikkeen hautua kannen alla 10 minuuttia. Tarjoile kastike esimerkiksi basmatiriisin kanssa.

(upea kuva mieheni kuvaama; minäkin haluan myös noin hyvän kameran)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti