keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Sohva

Nyt on uuden sohvan metsästys menossa. Uusi asuntomme on hieman eri mallinen nykyiseen verrattuna, niinpä olemme myyneet nykyiset sohvamme ja hankimme yhden isomman tilalle. Toinen odottaa vielä noutajaa, niin ei ihan lattialla tarvitse istua :)

Olen pähkäillyt eri vaihtoehtoja ja surffaillut netissä tuskastumiseen asti. Eilen kiersimme kaikki mahdolliset huonekalukaupat.Tällaista haemme. Vuodesohva olisi vielä plussaa ja sellainen löytyisi HobbyHallista. Onko kukaan sieltä sohvaa tilannut? Miten uskaltaa tilata netistä, kun ei ole livenä nähnyt?

Onko muita ehdotuksia, mistä sohvaa kannattaa etsiä? :)

4 kommenttia:

 1. kaunis sohva! mutta koska sitä ei pääse koeistumaan, kannattaa ottaa selville, kuinka korkealla sen istuinosa on! niissä on aika paljon eroja. jotkut on niin korkeita, ettei jalat yllä maahan.. niin ja tietty istuimen leveyskin, että miellyttää. koska niitäkin löytyy niin monia eri kokoja :) mittanauha käteen vaan :D ootkos netissä tutustunut sellaiseen kauppaan kuin on24.fi ? siellä on kipeesti kalusteita, kannattaa katsoa jos löytyy hyviä :)

  VastaaPoista
 2. Elina: kiitos kommentista ja erityisesti vinkistä. En tajunnutkaan, että istuinkorkeuskia on monenlaisia. Ja seuraavaksi tutustumaan tuohon nettisivuun. Ehkä me sieltä löydetään unelmiemme sohva :)

  VastaaPoista
 3. ja yks minkä otan minä seuraavaks huomioon, ku sohvaa ostan. Että pystyy imuroimaan alta! Ei viittis aina hiissata pitkin parkettia, eikä Miika oo aina siivousaikana kotona nostelemassa! :) P.s Blogissa pitäs olla "tykkään" painike. <3 Helinä

  VastaaPoista
 4. Helinä: Oi, tuota juttua en oo ajatellutkaan että sohvan alta pitäis päästä imuroimaan. Näin se kyllä on ja sellasen sohvan haluan. Mikään ei oo ärsyttävämpää kun sohvan alla pyörivät pölypallot mitä ei pysty siivoo. Huomenna ois vähän tiedossa huonekalukauppoja, että ehkä joku sohva löytyy :)
  Blogiin on mahdollista saada sellanen "tykkäys"-nappi, mutta en oo vielä tajunnut mistä sen saan. Yritän keksiä, koska se ois hauska :)

  VastaaPoista