tiistai 23. elokuuta 2011

Vihanneksia, hedelmiä...

Olen ollut ihminen, joka ei syönyt tomaattia, salaatinlehdistä puhumattakaan. Siitä on onneksi jo monta vuotta. Näin jälkeenpäin ajatellen, mitä ihmettä olen sitten syönyt. No jotain epäterveellistä kaiketi. Perusruokaa, mutta ei vihanneksi ei hedelmiä.

Kävimme taas viikon kauppareissulla (tästä tulossa vielä erikseen oma juttunsa) ja tässä ostoksemme. Kuvasta puuttuu perusainekset, eli sipuli, porkkanat ja perunat.

Näillä siis mennään tällä viikolla. Työpäivisin luvassa kevyitä lounaita ja sitten viikonloppuna herkutellaan gourmet-ruoalla :)


(olisinko uskonut, että joskus minun kauppakärryssäni on parsakaalia, tomaattia, kurkkua, salaattia, avokadoa, appelsiinia, limeä, omenaa, bananaania..)


Pikku vinkki: Suomalaiset parsakaalit ovat nyt parhaimmillaan ja kilohinta alhaalla. Nyt kannattaa niitä nauttia kyllästymiseen asti.

Päivä on ollut kiva. Asunoasiakin alkaa ratkemaan ja kaikki näyttää valoisalta. Nyt on hyvä painaa pää tyynyyn :)

4 kommenttia:

 1. Oot palannu blogin pariin :)Kukkakaalia suosittelen kans, hinnasta en tiedä, mutta hyvää on! Pitääpä kurkata myös ruokablogi, jos löytyis hyviä vinkkejä.. T:HM

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, täytyypä ostaa kukkakaaliakin. Kaikki reseptit on jo siirtyneet myös tänne blogiin ja ruokablogi jää luultavasti unholaan. Kahden blogin pitäminen on vähän työlästä ja haluan muutakin laittaa kun ruokia. Siispä alan jatkossa tähän blogiin kertomaan kaikkea kivaa "uudesta elämästäni". Jos olis vaikka enemmän aikaa tuunata kaikkea ja askarrella ja kaikkee sellasta :)

  VastaaPoista
 3. Sama homma ton vihannesten kanssa... ennen ei tomaattia, ei varsinkaan paprikaa :) Nyt on värikäs ostoskori !!!
  Kiva ku ei tarvi lukee kahta blogia enää ;)
  -L

  VastaaPoista
 4. ah mä rakastan myöäs vihanneksia. nam. mitä värikkäämpää, sitä parempaa :D

  VastaaPoista