torstai 18. elokuuta 2011

Syksy täynnä taikaa

Ihana ja rentouttava loma on takana ja edessä on taas uusi syksy. Odotukset ovat korkealla. Tämä syksy tulee olemaan niin erilainen. Täynnä uutta ja ihmeellistä. Olo on kuin ekaluokkalaisella. Edessä on paikkakunnan vaihto ja samalla voisi sanoa, että puhuttavan kielen vaihto myös. Tai ainakin enemmän ruotsia :)


Kesälomalla kävimme tutustumassa Naantaliin ennen Ahvenanmaan saaristoon siirtymistä. Kiva pikkupaikka, mutta huh miten täynnä lapsia ja muumijuttuja!


Luin ennätysmäärän kirjoja lomalla ts. kuljin nokka kiinni kirjassa


Loma oli pitkästä aikaa rentouttava ja todella sain ladattua akkuja. Saunoimme paljon, mökkeilimme, marjastimme, luimme, veneilimme, sukuloimme ja rentouduimme. Oi niin mukavaa.

Tämä viikko on mennyt nopeasti lomasta toipuessa ja opetellessa taas työrytmiin. Tällä hetkellä kaikki aika menee uuden asunnon metsästämiseen ja muiden asioiden hoitamiseen. Ja kaiken muun ajan pyrin liikkumaan, jotta pysyisi linjat kurissa ;)
Voin luvata, että erilaisia tuunausprojekteja on varmasti tiedossa kun tuonne landelle pääsen. Pidän teidät ajantasalla muuttorumbankin keskellä.

Mukavaa viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti