tiistai 14. kesäkuuta 2011

Nakkigratiini

Herkullinen ja riittoisa ruoka. Käytämme yleensä hyvin paljon erilaisia mausteita ja tähänkin ruokaan laitoimme reilusti (mm. suolaa, mustapippuria ja tuoreita yrtteja suoraan parvekkeelta) ja tuli nii-in hyvää.



4 annosta

1 paketti nakkeja (300 g) -> (Suosittelen Atrian A-luokan nakkeja, lihapitoisuus 65%)
6 dl gnocchi-simpukkapastaa (tai pastaa oman tykkäyksen mukaan)
1 prk chilillä maustettua tomaattimurskaa (370 g)
2 kananmunaa
1 dl sinappikurkkusalaattia
2 dl emmentaljuustoraastetta

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda nakkeja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.

Sekoita tomaattimurskan joukkoon kananmunat ja sinappikurkkusalaatti. Levitä valutetut pastat ja nakit voideltuun uunivuokaan ja valuta päälle tomaatti-munaseos. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä laatikkoa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Unohdin ostaa sinappikurkkusalaatin, joten lisäsin purkin creme fraichea ja Turun sinappia ja tuli yhtä hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti