lauantai 28. toukokuuta 2011

Broilerimasala



4 annosta

400 g broilerin rintafileetä
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
100 g sipulikuutiota (tai 2 sipulia pilkottuna)
3 tl inkivääritahnaa (tai tuoretta inkivääriä)
3 tl garam masala -maustetta
2 dl paksua maustamatonta jugurttia
1 dl vettä
250 g kukkakaalia (pakaste)
1 ruukku korianteria

Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista broilerikuutiot siinä. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, sipulikuutiot, inkivääritahna ja garam masala. Jatka paistamista muutama minuutti. Lisää jugurtti ja vesi. Keitä ruokaa melko voimakkaalla lämmöllä kymmenen minuuttia, jotta kastike hiukan sakenee. Lisää jäiset kukkakaalit ja hauduta kolme minuuttia. Hienonna koriantari kastikkeen pinnalle. Tarjoa ruoka riisin kanssa.

Vinkki: ruoka ei itsessään ole värikästä, joten laita pinnalle jotain vihreää virkistykseksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti