lauantai 9. huhtikuuta 2011

Ylellinen lauantaiaamiainen

Perinteisesti haluamme aina viikonloppuaamuisin nautiskella hieman paremmasta aamiaisesta normaalin kaurapuuron sijaan. Useimmiten se on mannapuuroa. Tänään inspiroiduin tekemään hedelmäsekoituksen ripauksella hunajaa, vähän Pirkan asidofilus-bifidus rukiista pähkinäjugurttia (taivaallisen ihana uusi tuttavuus) sekä tuoreet sämpylät (kuvan alla vinkki).
Tältä näytti:



Vinkki: Tein illalla pienen määrän sämpylätaikinaa pussin ohjeen mukaisesti. Sekoitin kaikki ainekset kylmänä (myös neste) ja laitoin yöksi jääkaappiin kohoamaan. Taikina oli todella hyvin kohonnut ja laitoin vain suoraan pellille ja uuniin. Erittäin helppoa kun haluaa aamiaisella tuoreet lämpimät leivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti