tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kiloklubi

Blogini viettää hiljaista viikkoa :) Olin viikonloppuna reissunpäällä ja pääsiäinen menee sukuloiden, joten en valitettavasti kerkeä valmistamaan saati koittamaan uusia juttuja tai uusia reseptejä. Viikko menee salaatteja syödessä ja sitten pääsiäisenä herkutellen!

Sain rakkaalta siskoltani vinkin kiloklubi.fi-palvelusta ja heti ensitöikseni rekisteröidyn käyttäjäksi (se on ilmaista). Vaikuttaa kivalta järjestelmältä. Syötin eiliset ruokani listaan ja hyvin näyttää siltä että söisin alle kulutuksen. Onko se mahdollista? Jotain tässä pitäisi nyt muuttaa kun ei kuitujakaan tule. Onko muilla kokemuksia kiloklubista tai muuten vaan samoista "ongelmista"?

Kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana:

2 kommenttia:

 1. Oon myös joskus koittanut tuota muutaman päivän ja vaikka oli päivän "pakolliset" herkut ym ylimääränen, niin kalorit ei tullu täyteen. Vähän epäilyttää nuo ruoka-annosten kalorit...oisko liian pieniä. t. Helga

  VastaaPoista
 2. Ok. Vähän on muakin epäilyttänyt kun tuon mukaan saisin syödä vaikka miten paljon enemmän ja tuntuu että nytkin syön ihan hirveesti.
  Täytyy tutustua vähän paremmin vielä tohon.
  Toki eilen söin vähän herkkua niin heti meni punaselle ja taas kuituja ei tuu yhtään, että kyllä se ehkä suuntaa antaa.
  :)

  VastaaPoista