lauantai 2. huhtikuuta 2011

Hampurilaispihvit

Hyvää ja ihan kevyttäkin ;) Suosittelen tekemään hampurilaiset kotosalla, niin saat niistä tosi maukkaita. Valitsimme kaupan sämpylät, mutta halutessa voi tehdä itse tai vaikka käyttää täysjyväleipää.. Aina herkkuruokien ei tarvitse olla niin kiellettyjä: Tämä on sallittu (tai ainakin silloin tällöin juhlapäivänä).




4 pihviä

400g naudan jauhelihaa
1 kpl sipuli
1 kpl kananmuna
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria rouheena
2 tl paprikamaustetta
1/4 dl korppujauhoa

Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita jauheliha joukkoon. Riko kananmuna ja sekoita ainekset hyvin. Lisää mausteet ja korppujauho ja sekoita.

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Muovaa leivinpaperilla vuoratulle pellille 4 suurta pihviä ja paista 200 asteeessa uunin keskitasolla n. 15-20min. Ovat kypsiä kun pinta on ruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti