keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Weeruska

Tällä kertaa saatte lukea ravintolasuosituksen. Jos haluamme todella juhlia jotain erityistä tai haluamme palkita itsemme hyvällä ruoalla suuntaamme Weeruskaan. Ravintola on Linnanmäen vieressä Alppiharjussa. Tunnelma on hyvin kotoisa ruutuliinoineen hämyisen valaistuksen siivittämänä. Henkilökunta on ystävällistä ja mikä tärkeintä; ruoka on erinomaista. Annokset ovat kunnon ruokaa ja sitä on riittävästi.

Hampurilaisateriakin on täydellinen..ei voi verrata muihin. Ja jälkiruokatarjonta suussasulavaa. Pahoittelen, että kuvat ovat hieman tummia valaistuksen vuoksi eivätkä anna parastaan.

Paikka on hyvin suosittu ja useimmiten on pöytiin jonoa, joten suosittelen pöytävarauksen tekoa. Ihana paikka, hyvä ruoka ja mahtava henkilökunta. Niin ja ruokaa löytyy jokaiseen makuun..on makkarapannua, pihviä, pitsaa ja pastaa ja kaikki taidolla tehty.

Kannattaa tutustua, suosittelen lämpimästi http://www.weeruska.com/page.phpsuklaapaistos aidolla vaniljajäätelöllä

3 kommenttia:

  1. pikku-roballa on aivan ihana ravintola nimeltään Bruno, kannattaa testata joskus! hinnat on todella alhaiset, ja ruoka ihan taivaallisen hyvää! kannattaa ehdottomasti käydä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elina vinkistä. Täytyypi sitä koittaa vaikka seuraavalla kerralla kun on juhlan aihetta :)

    VastaaPoista