sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tomaatti-mozzarella pitsa


Täydellinen tomaatti-mozzarella pitsa. Herkullinen uutuus ruokalistaan.

Pohja: (pellillinen)
3 dl maitoa
1/2 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
6 dl vehnäjauhoa
100 g margariinia (tai 1 dl ruokaöljyä)

Sekoita vehnäjauho, suola ja leivinjauho keskenään. Lisää hiljalleen maito ja viimeistele öljyllä. Sekoita kaikki ainekset lopuksi keskenään tasaiseksi.

Päälle:
Punainen pestokastike
Mozzarella juustoa
Tomaattia (kirsikkatomaatteja)
Ripaus suolaa ja mustapippuria sekä oreganoa
Juustoraastetta

Paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.

Vinkki: Lisää päälle tuoretta basilikaa makua antamaan. Myös oliviit sopivat loistavasti tähän pitsaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti