sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Runsaskuituinen lohipasta

Täydellisen ihanaa. Tämä on herkullista ja maukasta.



3-4 annosta:

n. 300 g lohi- tai kirjolohisuikaleita
10 cm purjosipulia viipaleina
3 dl vettä
1 dl Cocos & Lime tms. kevyt ruokakermaa
4 dl Myllyn Paras runsaskuituista pastaa, esim. Keltainen Kukka tai Keltainen Sydän Makaronia
200 g porkkana-herne-papu-maissi -sekoitusta tms. vihanneksia
1 tl sitruunapippuria
1/2 - 1 dl kurpitsansiemeniä

tuoretta rosmariinia (tai rakuunaa)

Kuumenna kasarissa lohisuikaleet ja purjorenkaat. Lisää vesi ja kerma ja anna kiehahtaa, lisää makaronit ja anna kypsyä pari minuuttia. Lisää pakastevihannekset ja jatka kypsennystä 5 minuuttia. Mausta sitruunapippurilla ja tarvittaessa suolalla (riippuen oliko kalassa ja sitruunapippurissa suolaa) sekä tuoreella rosmariinilla. Ripottele lopuksi pinnalle kurpitsan tms. siemeniä.

2 kommenttia:

  1. pitkästä aikaa tulin kurkkaamaan ruokavinkkejä. Lohipasta menee kokeiluun ainakin. Pizzapohjan ohje taitaa olla sama kun mun keittokirjassa, Metsäläntieltä lähtenyt mukaan. :) T:Helga

    VastaaPoista
  2. Tää lohipasta oli ihan älyllisen herkullinen..tuo kookosruokakerma tekee siitä erityisen makoisan. Koita ihmeessä!
    Jep, ja pitsapohja on metsäläntieltä mutta tuo päällinen oli sellasta mitä en oo koskaan aikasemmin koittanut ja se oli niiiin hyvää.

    VastaaPoista