keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Pasta Bolognese




4-6 annosta

Aineosat:
2 porkkanaa
2 valkosipulin kynttä
1 keltasipuli
400 g jauhelihaa
1 tlk Mutti tomaattimurskaa (valkosipuli+basilikamaustettu)
1 tlk ruokakermaa (esim. Flora kuohu)
2 tl rouhittua mustapippuria
1 tl suolaa
1 tl basilikaa
1 tl oreganoa
1 tl chilijauhetta
1 rkl ketsuppia

Pilko porkkanat pieneksi ja paista niita paistinpannulla öljyssä kunnes ovat pehmeitä (n. 15 min). Lisää joukkoon sipuli ja jauheliha. Paista kypsäksi. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma sekä mausteet. Anna hautua n. 5 minuuttia.
Valmista pasta suolalla maustetussa runsaassa vedessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti