torstai 3. helmikuuta 2011

Lämmin perunasalaatti


2 annosta

400 g perunoita
1 sipuli tai punasipuli
1 omena
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
2 dl kasvislientä
suolaa
mustapippuria
ruohosipulia

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä niitä hiljalleen kasvisliemessä kannan alla noin 15 minuuttia palojen koosta riippuen. Kuori ja hienonna sipuli, kuutioi omena ja paprika. Kuullota sipulia ja paprikaa öljyssä. Yhdistä ainekset keskenään. Mausta maun mukaan. Siirra tarjoiluastiaan ja sirottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa sellaisenaan tai makkaran tai lihan kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ja seuraavana päivänä siitä voi tehdä maukkaan pyttipannun :))

    VastaaPoista
  2. Totta, laittaa vain aineosat pannulle tirisemään (lisää nakkia) ja maustaa hieman vaikka paprikalla. Ei muuta kuin 3-4 kananmunaa joukkoon ja siinä se on. Maailman paras pyttipannu :)

    VastaaPoista