tiistai 8. helmikuuta 2011

Alvar Aalto


Oi mikä löytö me tehtiin. Kävimme huutokaupassa ja siellä se odotti. Unelmani jo vuosien takaa. Alvar Aallon pöytä jännittävine tuoleineen. Hintakin oli ok :)
Eikö ole ihana!

4 kommenttia:

 1. Hieno. Ja räväkkä kuosi tuolinpäällisissä! Meillä on ongelmallinen ruokapäytä ja ongelmalliset tuolit. En tiedä mitä tekisin niille! Toisaalta toimivat, toisaalta jo hivenen kärsineet, naarmuuntuneet, tummuneet (pöytä koivua ja tuolit pyökkiä), jotenkin aikansa eläneen näköiset. Olen ajatellut, että näin aikuisena huonekaluhankinnat ovat eräänlaisia "ikuisuushankintoja". Mielummin laadukasta ja aikaa kestävää (eli usein myös kallista) kuin halpaa Ikeatuotantoa. Juuri oikeaa ruokailuryhmää ei ole vielä tullut vastaan! Myös sohva on haussa ja olkkarin sisustus odottaa inspiraation puhkeamista. Meillä Artek-tie on nyt kuljettu loppuun, jatkossa muutakin kuin koivua meille.

  Odottelen. Ehkäpä Eamesin Muovi-teräs-yhdistelmää keittiön tuoleiksi? Omaa kotia ei kannata sisustaa heti kertaheitolla haalimalla sitä sun tätä, vaan harkiten. Viimeisin löytö on makkarin valaisin, Susan Elon Fly (googletapa, eikö ole kaunis!) -Outi O.

  VastaaPoista
 2. Moi Tintti:
  Sulla on ihan hieno blogi ja paljon mukavia asioita ja tapahtumia. En läheskään kaikkia tutkinut. Upeita kuvia ja kertomuksia.
  Sä olet varmaan onnellinen.
  Terveisin isä.
  Terveisiä myös Dannelle.
  Tulkaa käymään.

  VastaaPoista
 3. piti viel laittaa, et upeita ruokia teette..
  pitäis varmaa ottaa opiks =)
  -ansku-

  VastaaPoista