lauantai 8. tammikuuta 2011

Herkullinen loma

Vapaapäivistämme täydellisen teki herkulliset, ajalla ja rakkaudella kokatut ruoat. Osasta muistin jopa ottaa kuvan, mutta makupastavuoka (chilipastalla ja cocoslimekermalla, njam) meni mahoihin ennen kuvausta.
Nautiskelkaa silmillänne :)

Alkupalaksi tomaatti-mozzarellaa.


Pasta bolognese ala Danne.


Itsetehtyä vanilja pannacottaa mansikkakastikkeen kera.

3 kommenttia:

  1. Nami :)) Otetaan uusiksi!

    VastaaPoista
  2. Niin törkeän herkullisen näköistä :)
    Just ite alottanu karppausta neljä viikkoa niin EI YHTÄÄN TEE MIELI :)))

    Mä tulen teille syömään ;)

    -Lille

    VastaaPoista
  3. Nämä oli törkeän hyviä :) Ja ihan terveellisiäkin ;) Tai ei ainakaan pahimmasta päästä. Suosittelen!

    VastaaPoista