torstai 7. lokakuuta 2010

Hulluakin hullummat hulinat

Jälleen ne on täällä. Hälinää ja hulinaa aiheuttavat päivät. Kaupunki on pukeutunut huomiota herättävän keltaisiin kasseihin ja pusseihin. Toisille se on paratiisi, toiset kiertävät sen mahdollisimman kaukaa.

Koko muu kaupunki on lähes tyhjillään. Valtavat ihmismassat etenevät kuin magneetin vetäminä kohti tungosta ja hulinaa, tönimistä ja tuuppimista. Kun sain kotiini vuosi vuodelta paksumman katalogin, en voinut olla vertaamatta tarjoushintoja normaalihintoihin. Huijaustako? Myönnettäköön, että toki joukossa on hyväkin hintoja mutta mutta. Tarjoustuotteiden tehtävä on herättää ihmisten tunteita ja makunystyröitä. Saada ostamaan. Tehdä huijatuksi.

Hyvä niin. Kauppa käy ja ihmiset hurahtavat turhempaakin turhempiin ostoksiin. Tämähän se yrityksen päämäärä on.

Kaiken tämän mielipiteen ilmaisuni jälkeen myönnän, että juoksen itsekin tarjousten perässä ja sorrun ostamaan joskus jotain turhaa. Tämä on kuitenkin lähes huijaamista. Hermostuttaa. Ja pisteenä i:iin päälle, onkohan tavarataloissa huomioitu maksimihenkilömäärä paloturvallisuuslain puitteista. Täytyypi ehkä tarkistaa asia.. :)

2 kommenttia:

  1. Onneks me asutaan kaukana kehä3:n ulkopuolella :D tosin nykyaikana nettikaupoista saa melkein mitä vaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :) Sorruin kuitenkin käymään hulinoilla ja tein kyllä ihan löytöjäkin, mutta kyllä mukaan tarttui myös heräteostoksiakin. Onneksi Stokkalla on nykyään verkkokauppa, niin voi missäpäin tahansa hyödyntää sitä;)

    VastaaPoista