keskiviikko 1. syyskuuta 2010

SisustusintoaVindoin saimme hieman uudistettua makuuhuonettamme. Ihana mieheni löysi Marimekon Kaivo-kankaan, josta saimme uuden taulun. Kangas taulussa on muuttunut tunteiden, fiilisten ja vuosien mukana, ja aina olen vain uuden laittanut entisten päälle. Päätin sitten poistaa kaikki vanhat tämän uuden tieltä ja arvatkaa vaan mikä hirmuinen homma siinä oli. Mutta kaunis siitä tuli. Taulun kaveriksi ostin vielä pari Marimekon Kivet- tyynyjä. Aikaisemminhan lepakkotuolimme oli saanut verhokseen tämän samaisen kuosin. Kaikki sopivat kivasti yhteen ja olen ihastunut Marimekkoon.

Verhot vielä puuttuvat, mutta eiköhän siihen vielä jotain keksi. Ideoita?
(vaaleansininen seinä saa toistaiseksi jäädä, koska emme ole saaneet aikaiseksi maalata sitä.. tiedä kauanko tässä asumme)Eräs päivä tulin töistä kotiin ja mikä mukava yllätys oli odottamassa. Olohuoneemme oli saanut uuden järjestyksen. Nyt tämä huomattavasti edellistä parempi. Pieni tila tuntuu entistä isommalta ja avarammalta. Sisustus ja uudistukset jatkuvat pikkuhiljaa. Seuraavaksi on uusien taulujen aika..

2 kommenttia:

  1. Mustat verhot makkariin ehdottomasti! mä kans uudistin just makuuhuonetta. Syksyllä tulee aina sisustusinto!
    Nähdään sunnuntaina :) T:siskosi

    VastaaPoista
  2. Ei tullut mustia verhoja vaan valkoiset Marimekon mustapippuriverhot. Ne on ihanat ja makkarista tuli niin raikas ja puhtaan näköinen. Heti näin parempia uniakin ;) Pitäis varmaan uusi kuva päivittää kunhan kerkiän..

    VastaaPoista