maanantai 16. elokuuta 2010

Uusi päivä. Uusi viikko.

Uusi päivä. Uusi viikko. Ja uudet kujeet. Viikonloppu on jälleen takana ja energiat ovat hävinneet jonnekin hyvin kauas näin maanantaiaamuna. Vietin vapaapäivät hyvinkin rauhallisesti näin vielä loman jälkimainingeissa. Sain kuitenkin viettää myös mukavan naisten illan.

Lauantaina taputin ja tsemppasin kädet ruvella maraton-juoksijoita. Reitti kulki sopivasti kotiovemme edestä, joten helppohan siinä oli koko päivä seisoskella. Muutama tuttukin pyyhkäisi ohitse. Hyvältä näytti juoksu ja itselleni tuli myös innostus lähteä Helsinki City Triahloniin. En vielä vain ole ilmoittautunut ja päivät käyvät vähiin. Onko minusta siihen tänä vuonna? Jaksanko? Ehkä.

Eilen kiersimme Ikeaa, Askoa, Jyskiä, Maskua.. toiveena on saada uutta ilmettä makuuhuoneeseen. Päätimme tehdä huoneesta mustavalkoisen, jonka perustana on Marimekon pienet kivet-lepakkotuoli sekä lisätä yksi tehosteväri kuten oranssi tai punainen. Ei se sisustaminen niin helppoa ollutkaan. Lähdin toiveikkaana Ikeaan, josko löytyisi jotain kivaa kangasta uuteen tauluun.

Plääh..tylsää ja tavanomaista. Haluan jotain yksilöllistä ja kivaa. Uusi lamppukin olisi hieno, mutta uniikkituotteet maksavat maltaita. Nettisivut pursuavat ihania ideoita, kankaita, tyynyjä mutta hinnat ovat päätä huimaavia. Ehkä kuitenkin ostamme Marimekon tyynyt ja kankaat. Ovathan ne kuitenkin suomalaista muotoilua Ikeaan verrattuna. Katsotaan mitä saamme aikaiseksi. Syksyn tullen on ihana uusia kotia mieltä piristämään.

Aamulla ilmassa oli jo kirpakkaa syksyntuntua. Ihania syysiltoja lukijoilleni. Tämä viikko voi muuttaa elämääni, mikäli uusi työpaikka antaa myöden. Sitä odotan malttamattomana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti