lauantai 7. elokuuta 2010

Lomalta paluu arkeen

Ihanainen kesälomamme on takana ja taas on yritettävä siirtää rytmit arkielämään. Rentouduimme ja nautimme täysin siemauksin kolme viikkoa. Oi miten se olikaan ihanaa aikaa. Lomamme alkoi mökkielämällä Itä-Suomen järvimaisemissa. Kävimme myös Kuopion asuntomessuilla tuhansien muiden joukossa. Olin ehkä hieman pettynyt talojen tavanomaisuuteen. Olin odottanut henkeäsalpaavan hienoja ratkaisuja ja sisustusideoita.. Toki olivathan ne talot kauniita järvenrantoineen.

Saimme viettää myös Vaasan saaristossa reilun viikon verran kiireetöntä ja rentoa kesäelämää. Säät olivat hyvin vaihtelevat pilvisestä, sateisesta viileään poutapäivään. Tärkeintä kuitenkin oli aikatauluton elämä. Retkeilimme, mökkeilimme, sukuloimme, grillasimme, saunoimme ja tietenkin pelattiin myös perinteisiä pelejä. Voittajaa ei ole vaikea arvata. Vedonlyöntimme tuloksena minä olen häviöllä ;)Saaristoviikon jälkeen matkamme jatkui Poriin sukuloimaan. Lähtiessämme aamuyön tunteita ajamaan kohti Turkua saimme nauttia uskomattoman kauniista kesäaamusta. Jo ennen aamukuutta aurinko nousi usvan seasta aivan upean näköisenä. Aamussa oli jotain taianomaista tunnetta. Niin kaunista. Matkamme kohti Mariehamnia alkoi lupaavasti.Mustikkasato oli parhaimmillaan lomallamme. Keräsimme joka päivä pienen rasiallisen samettisia mustikoita aamumyslin seuraksi sekä taioin myös maukkaan piirakan.Näin on jälleen vietetty unohtumaton loma. Kauniiden muistojen ja yhdessäolon tuoman hyvän olon tunteen avulla jaksaa taas ahertaa arjen tehtävissä. Viimeinen lomapäivämme päättyi taivaan pimentävään myrskyyn ja saimme muistutuksen tulevasta syksystä. Aloitin jo kynttiläkauden ja nautiskelin niiden tuomasta tunnelmasta parvekkeella lukien. Nautitaan pimenevistä lämpimistä loppukesän illoista.

1 kommentti:

  1. Oi loma! oi loma! :) onneks sitä voi muistella ens kesään asti. Miten ootte onnistunu löytää sadetta tai viileetä tänä kesänä?? Me on kuljettu helteestä ja ukkosesta toiseen. :) Hyvää loppukesää ja elokuun tummuvia iltoja!
    T:Helli

    VastaaPoista