torstai 1. heinäkuuta 2010

1.7.2010

Jokaisen kuukauden ensimmäinen päivä on aina meillä juhlan hetki. Tänään tulee täyteen tasan 1 vuosi ja 7 kuukautta siitä, kun päätimme rakkaan avopuolisoni kanssa yhdistää sydämemme ja jatkaa elämää yhdessä eteenpäin. Jokainen päivä tuosta hetkestä lähtien on tuonut elämääni rikkautta, onnea ja iloa. Olemme saaneet jakaa yhdessä kaiken. Olemme yhdessä harrastaneet molemmille rakkaiden harrastusten parissa. Olemme nauttineet rauhallisista kotihetkistä ja -illoista. Olemme yhdessä kiertäneet maailmalla uutta ja ihmeellistä kokien.

Oletko koskaan ajatellut, miten ihanaa on elää parisuhteessa? Aina on vierellä ihminen, joka kanssa voi jakaa kaiken. Voit itkeä silloin kun siltä tuntuu ja yhdessä on kivempi myös iloita ja juhlia. Ei ole synkkiä yksinäisiä iltoja, jolloin vajoaa epätietoisuuden valtaan.

Tiedän, että yhteinen aikamme on vielä lyhyt suhteessa ihmisen elinkaareen, mutta olen siitä ikionnellinen ja ylpeä. Päivä päivältä tuntuu, että elämä kulkee aina vain parempaan suuntaan. Tänään tunnen oloni kuin vastarakastuneeksi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti